|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
|
Autor |
Správa |
Žužu Zabehlý člen
Vek: 36 Založený: 13.09.2006 Príspevky: 32 Bydlisko: Hrušovo 135 Bodov
|
Zaslal: Št Sep 21, 2006 10:02 am Predmet: Pridaj sa... |
|
|
Táááže,keďže som tu jediná z Hrušova a asi aj jediná na fórume, tak sa vitám a slávnostne si dovoľujem otvoriť prvú tému tohto priečinku Som hrdá na to, že som prvou babou v histórii, ktorá otvorila prvú tému tohto priečinku A preto bude tento deň pre mňa sviatkom s veľkým S. Tak vás vííítam a pozývam všetkých pokecuchtivých na pokec. A posielam véééélikúúúúú pusu |
|
Návrat hore |
|
|
Dušan Ulický Strieborný člen
Vek: 39 Založený: 24.11.2005 Príspevky: 255 Bydlisko: Pápča/Rimavská Sobota/Žilina 1020 Bodov
|
Zaslal: Pi Sep 22, 2006 12:42 pm Predmet: ahoj a konešne... |
|
|
tak ťa tu oficialne vítam a dufam že aj ostatný sa pripoja a bude vás viac.... veľa štastia na našom fore... _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
Lukáš Kiš Site Admin
Vek: 39 Založený: 21.11.2005 Príspevky: 390 Bydlisko: entire world 1925 Bodov
|
Zaslal: Ut Sep 26, 2006 6:34 pm Predmet: Re: Pridaj sa... |
|
|
Žužu Napísal: |
Táááže,keďže som tu jediná z Hrušova a asi aj jediná na fórume, tak sa vitám a slávnostne si dovoľujem otvoriť prvú tému tohto priečinku Som hrdá na to, že som prvou babou v histórii, ktorá otvorila prvú tému tohto priečinku A preto bude tento deň pre mňa sviatkom s veľkým S. Tak vás vííítam a pozývam všetkých pokecuchtivých na pokec. A posielam véééélikúúúúú pusu |
Zuzka, no ja ťa tu srdečne vítam, ale aby som to bol ja, musím ťa gramaticky poopraviť, nepíše sa "na fórume", ale "na fóre"
Ale to nič, dôležité je, že si tu a ja som rád _________________ powered by Webmajster.NET |
|
Návrat hore |
|
|
Vek: 39 Založený: 24.11.2005 Príspevky: 255 Bydlisko: Pápča/Rimavská Sobota/Žilina 1020 Bodov
|
Zaslal: St Sep 27, 2006 9:49 am Predmet: Re: Pridaj sa... |
|
|
Webmajster Napísal: |
Žužu Napísal: |
Zuzka, no ja ťa tu srdečne vítam, ale aby som to bol ja, musím ťa gramaticky poopraviť, nepíše sa "na fórume", ale "na fóre"
Ale to nič, dôležité je, že si tu a ja som rád |
no zuzka nič si s toho nerob samči je taký detailista _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
Žužu Zabehlý člen
|
Zaslal: Pi Sep 29, 2006 7:09 am Predmet: |
|
|
Ááááále, tak detailista? Tak to aby som sem chodila s Pravopysním slovnýkom |
|
Návrat hore |
|
|
Lukáš Kiš Site Admin
|
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: Pi Sep 29, 2006 11:09 am Predmet: to SAMCI |
|
|
jovan SAMCI pisem ta s velkým aby si sa neurazil ja to v rýchlosti si ani neuvedomim ze to napisem s malýmm ale v pohode ked ti to vadi dam si pozor... _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
Žužu Zabehlý člen
|
Zaslal: Po Okt 02, 2006 9:03 am Predmet: Tak jóóóvan |
|
|
Čo by sme my robili bez teba a tvojich vedomostí? Ale v takej Číne, si myslím, nerozlišujú veľké a malé písmenká. Oni si kreslia Takže tak... |
|
Návrat hore |
|
|
|
|
Návrat hore |
|
|
Žužu Zabehlý člen
|
Zaslal: Po Okt 09, 2006 8:34 am Predmet: ... |
|
|
Každý rok to príde a ja sa už na to tak tešíím. Už ide zzzziimmmma. Zbožňujem chlad. Tak ako po futbale? Ja som myslela, že po tej sobote sa na našom ihrisku neukážete... Ale som bola rada, že ste prišli. Taký zábavný futbal som už dávno nezažila ... |
|
Návrat hore |
|
|
|
|
Návrat hore |
|
|
Žužu Zabehlý člen
|
|
Návrat hore |
|
|
Lukáš Kiš Site Admin
|
|
Návrat hore |
|
|
|
|
Návrat hore |
|
|
Žužu Zabehlý člen
|
Zaslal: Pi Okt 13, 2006 12:17 pm Predmet: ... |
|
|
Tak teraz som niečo zistila a je to oooooooooooooo...........................asi sa vám to nebude páčiť, ale je to o pive a vraj ak vypijete 3 pivá v priebehu 1 hodiny, môže to mať za následok mozgovú mŕtvicu, ochorenie srdca alebo pečene. A aj malé množstvo môže uškodiť. Ale viete ako sa hovorí:"Pil pivo, zomrel, nepil pivo, zomrel tiež." Takže aj keď nepijem pivo ale Sprite, umriem aj ja...Možno...Ale ak nie, tak........aj tak nebudem piť pivo, lebo to je alkohol a alkohol nie je chutný |
|
Návrat hore |
|
|
|